1’inci Uluslararası Kanser Günleri Etkinliği Kongresi

Kanser Dünyada ölümcül hastalık sıralamasında ikinci sırada yer almaktadır. Çağımızın en yaygın sağlık sorunlarından biri kansere çözüm üretmek amacıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından multidisipliner 19-21 Eylül 2019 tarihleri arasında “1’inci Uluslararası Kanser Günleri” konferansı düzenlendi. Konferansa 7 faklı ülkeden ve Türkiye’nin farklı illerinden birçok bilim insanı katıldı.

Fakültemiz öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Eylem TOPBAŞ ise 1’inci Uluslararası Kanser Günleri enkinliği kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde “Quality of Life, Anxiety And Depression of the Relatives of the Cancer Diagnosed Individuals: Pre-Data” başlıklı çalışması ile sözel sunum yaptı. Farklı ülke ve disiplinlerdeki bilim insanları ile etkileşimde bulundu.

Eylem Topbas