Tokat Devlet Hastanesi Gebe Okuluna teknik gezi düzenlendi.

Amasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik 2. Sınıf öğrencileri Doğuma Hazırlık dersi kapsamında 19 Nisan 2019 tarihinde Tokat Devlet Hastanesi Gebe Okuluna ziyaret gerçekleştirdiler.

IMG-20190419-1

Dr. Öğr. Üyesi Duygu Murat Öztürk rehberliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler Gebe Okulunu yerinde görerek deneyim kazandılar. Gebe Okulunda uzun yıllardır çalışan ebe Gülay FİDAN, verilen eğitimler ve ebelik mesleğinin önemi konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

IMG-20190419-2

Gebe Okulunu ziyaret eden öğrenciler,gebelere yönelik doğuma hazırlık eğitimini gözlemleyerekuygulamalara katılma imkanı buldular. Bu ziyaretin gerçekleşmesine katkı sağlayan Ebe Gülay Fidan’a, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Makbule Yüce’ye,Hastane Başhekimi Fatih Demir’e, Amasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına ve Amasya Üniversitesi Rektörlüğünekatkılarından dolayı teşekkür ederiz.

IMG_20190419_3