Fakültemiz Öğrencileri Amasya’da Kızılay kapsamında yapılan sosyal projelere yardımda bulundu.

Amasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Arş.Gör.Dr. Ümüş Özbey Yücel yürütücülüğünde yapılan Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında, gönüllü öğrenciler Kızılay tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi ve ihtiyaç paketleri hazırlanmasına yardım etti.

Ramazan ayı ile birlikte artan destek ihtiyacını karşılamak için Ebelik ve Hemşirelik öğrencileri  Kızılay Birimini ziyaret ederek yardımlarda bulundu. Kızılayın kıyafet ve nakdi yardım hizmetlerinin de devam edeceğini belirten Arş.Gör.Dr. Ümüş Özbey Yücel gönüllülüğün hem kültürümüz hem de inancımız için oldukça önemli olduğunu ve mutlaka artarak devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Kızılay 1

Kızılay