Tanıtım

Hemşirelik ve Ebelik Programlarında Lisans düzeyinde eğitim veren fakültemizde, Beslenme ve Diyetetik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon programlarında eğitim-öğretime başlama çalışmaları devam etmektedir.

Fakültemiz alanında kaliteli eğitim vermenin yanı sıra 2011-2012 öğretim yılı itibariyle ERASMUS programı kapsamında Çek Cumhuriyeti Güney Bohemia Üniversitesi ile imzalanan protokol doğrultusunda Ebelik ve Hemşirelik Bölümlerinde öğrenci ve öğretim elemanı değişimi imkanı sunmaktadır.

Başarı kriterimiz fakültemizi tercih eden başarılı öğrencilerin her sene daha da artması olacaktır. Tüm yükseköğretim adayların bizi takip edeceğini ve tercihlerini bizden yana kullanacaklarını umuyoruz.

Misyonumuz;bilimsel yaklaşımlar doğrultusunda, kaliteli eğitimi birinci öncelik olarak gören, birey, aile ve toplum sağlığını koruyan, geliştiren ve sürdürmede etkin olan; eğitim, uygulama, araştırma, yönetim ve liderlik alanında başarılı sağlık personeli ve eğitimciler yetiştirmektir ve Vizyonumuz;eğitim, öğretim ve alanında ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

Prof. Dr. Arzu CANSARAN