**** HER BÖLÜMÜN STAJ BAŞVURU FORMU FARKLIDIR İLGİLİ BÖLÜMÜNÜZE GÖRE KONTROL EDEREK FORMU HAZIRLAYINIZ.

---------------------------------------------

EBELİK Bölümü (STAJ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN)

Yaz Staj Sözleşmesi için Tıklayın!!!

Ebelik Bölümü Yaz stajına tabi öğrencilerimiz aşağıda yer alan staj başvuru ve kabul formunun 2 adet çıktısını alarak doldurup hastaneye onaylatacak ve diğer evraklarla birlikte (staj sözleşmesi, müstehaklık belgesi, staj tarihlerinin obise girilmesiyle alınan obis çıktısı) en geç staj başlama tarihinden 7-10 gün önce Fakültemiz Öğrenci İşleri birimine teslim edilecektir.

Öğrenciler formda yer alan  staj sürelerini dikkate alarak en alt sınıftaki dersten başlamak koşuluyla ilgili dersleri seçebileceklerdir. Öğrencilerin tek bir form üzerinde (2 nüsha) staj yapacakları dersleri işaretlemeleri yeterli olacaktır. Her ders için ayrı bir form düzenlenmesine gerek yoktur. Ancak öğrenciler staj bilgilerini obise girerken her dersin iş günü kadar tarih aralığı belirleyerek her dersi ayrı ayrı sisteme kaydedecek ve çıktı alacaklardır.

Staj bitiminde; ekte yer alan staj takip çizelgesi ve staj değerlendirme formunun staj yapılan kurum yetkilisi tarafından imzalanmış ve onaylanmış hali Fakültemize teslim edilmek zorundadır.

Günlük Takip Çizelgesi

Değerlendirme Formu

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HEMŞİRELİK Bölümü (STAJ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN)

- Yaz Staj Sözleşmesi için Tıklayın!!!

Hemşirelik Bölümü Yaz stajına tabi öğrencilerimiz aşağıda yer alan staj başvuru ve kabul formunun 2 adet çıktısını alarak doldurup hastaneye onaylatacak ve diğer evraklarla birlikte ( staj sözleşmesi, müstehaklık belgesi, staj tarihlerinin obise girilmesiyle alınan obis çıktısı) en geç 03 Haziran 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar danışmanlarına teslim edeceklerdir.

Öğrenciler stajlarını 01.08.2022-26.09.2022 tarihleri arasında 40 iş gününde tamamlayacaklardır. Bu tarihlerin öncesinde ve sonrasında staj yapmak mümkün olamayacaktır. Öğrenciler formda yer alan  staj sürelerini dikkate alarak 40 iş gününe denk gelecek şekilde en alt sınıftaki dersten başlamak koşuluyla ilgili dersleri seçebileceklerdir. Öğrencilerin tek bir form üzerinde (2 nüsha) staj yapacakları dersleri işaretlemeleri yeterli olacaktır. Her ders için ayrı bir form düzenlenmesine gerek yoktur. Ancak öğrenciler staj bilgilerini obise girerken her dersin iş günü kadar tarih aralığı belirleyerek her dersi ayrı ayrı sisteme kaydedecek ve çıktı alacaklardır.