Endonezya’da faaliyet gösteren Universitas Indonesia (University of Indonesia), Amasya Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan YAĞIZ’ı ders vermek üzere davet etti.

Davet kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Gökhan YAĞIZ, “The Role of Physiotherapy in Sports Injuries” başlıklı bir ders vererek spor yaralanmalarının önlenmesi, değerlendirilmesi ve rehabilitasyonunda fizyoterapinin rolü hakkında kapsamlı bilgiler paylaştı. Ders içeriğinde güncel yaklaşımlar, klinik uygulama örnekleri ve kanıta dayalı rehabilitasyon stratejileri ele alındı. Program çerçevesinde akademik personel ve öğrencilerle bir araya gelen Dr. YAĞIZ, öğrencilerle mesleki gelişim ve kariyer planlaması üzerine de değerlendirmelerde bulundu. Ders, yoğun katılım ve ilgiyle gerçekleşirken, etkinliğin iki üniversite arasındaki akademik iş birliğinin güçlenmesine katkı sağladığı ifade edildi.

Dr. Öğr. Üyesi Gökhan YAĞIZ, nazik davetleri ve akademik misafirperverlikleri için Universitas Indonesia yönetimine teşekkür etti.

1 (10) (14)

2 (10) (9)